Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

2020 Proje Dönemi Erasmus+ Ortak Ülkeler (Avrupa Dışı Ülkeler) Öğrenim Hareketliliği Başvuruları

2020 yılı sözleşme dönemi KA107 projesi kapsamında, lisansüstü düzeyde Öğrenim faaliyeti başvuruları için ilan metni aşağıda yer almaktadır.

 

Güncel Duyuru:

Başvuru son tarihi 24 Aralık 2021 tarihi olarak güncellenmiştir. Lütfen başvurularınızı Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine kurumsal epostanız üzerinden 24 Aralık 2021 tarihine kadar gönderiniz.

 

Başvuru tarihleri: 1 Kasım 2021 - 21 Kasım 2021 (saat 23:59'da sona erecektir)

 * (1 Kasım 2021 - 24 Aralık 2021 olarak güncellenmiştir)

Kontenjanlar: 1 öğrenci öğrenim (yüksek lisans veya doktora düzeyinde)

Ortak üniversite: Kasdi Merbah University of Ouargla (Cezayir)

 

> KA107 Öğrenim hareketliliği başvuru ilanı

> KA107 Başvuru Formu (bilgisayar ortamında doldurduktan sonra imzalanıp taranmış haliyle PDF formatında gönderilmelidir)

 

Önemli Notlar:

(1) Bu ilan kapsamında başvurular e-posta üzerinden alınacaktır. Başvuru yapmak için, lütfen aşağıdaki belgeleri PDF formatında Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine gönderiniz. Başvuru yapacak öğrencilerin Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. uzantılı kurumsal eposta adreslerini kullanmaları zorunludur.

(2) Şehit, gazi yakınlığı, engellilik durumu veya varsa 2828 sayılı sosyal hizmetler kanunu kapsamında hakkınızda koruma, bakım veya barınma kararı hakkındaki belgelerin de başvuru formu ile iletilmesi gerekmektedir.

(3) Transkriptlerin PDF formatında, güncel ve imzalı/onaylı şekilde olması gerekmektedir.

(4) Hareketliliğin 2021-2022 eğitim öğretim yılı Bahar döneminde gerçekleşmesi gerekmektedir.

(5) Koordinatörlüğümüzce yürütülen bütün işlemler 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'na uygun olarak gerçekleştirilmektedir. İlgili Kanuna buradan erişebilirsiniz.