Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

2021 Proje Dönemi KA131 Personel Hareketliliği Başvuru Sonuçları

2021 yılı sözleşme dönemi KA131 projeleri kapsamında, Personel Ders Verme ve Eğitim Alma faaliyetleri başvuru sonuçları aşağıda yer almaktadır. 

 

> Personel Ders Verme hareketliliği sonuçları

> Personel Eğitim Alma hareketliliği sonuçları

> Personel hareketliliği seçim kriterleri

 

> Sonuçlara itiraz durumunda, imzalı itiraz dilekçesi 08 Şubat 2023 öğlen saat 17:00'ye kadar Koordinatörlüğümüze eposta ile gönderilmelidir.

> Yasal süre içerisinde feragat etmek isteyen personelimizin imzalı dilekçelerini 10 Mart 2023 tarihine kadar Koordinatörlüğümüze iletmeleri gerekmektedir.

> Hareketlilik süreci ile ilgili detaylı bilgilendirme, hak kazanan personelin kurumsal eposta adreslerine gönderilecektir.

 

Önemli Notlar:

(1) Personel Ders Verme Hareketliliği (for teaching) ve Personel Eğitim Alma Hareketliliği (for training) faaliyetleri iki ayrı faaliyet olduğu için hak kazanılan faaliyet türüne göre süreç dikkatli bir şekilde yürütülmelidir.

(2) Bu ilan kapsamında hak kazanan personel, 4 gün için hibelendirilecektir. Mobility Agreement'larda faaliyet planı hazırlanırken bu kapsamda dikkat edilmelidir.

(3) Hareketliliğe hak kazanan personelin yerleştiği tercihi ile iletişime geçmesi, olumsuz cevap alması durumunda (eposta ile belgelendirilmelidir) başvurudaki tercih sırasına göre süreci yürütmesi gerekmektedir.

(4) Kabul/Davet mektuplarının Koordinatörlüğümüze iletilmesi için son tarih Asıl olarak hak kazanan adaylar için 30 Nisan 2023'tür.

(5) Hak kazanan personelin hareketliliklerini 15 Ekim 2023 tarihine kadar tamamlaması gerekmektedir.

(6) Koordinatörlüğümüzce yürütülen bütün işlemler 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'na uygun olarak gerçekleştirilmektedir. İlgili Kanuna buradan erişebilirsiniz.