Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

2021 Proje Dönemi KA131 Personel Hareketliliği Başvuruları

2021 yılı sözleşme dönemi KA131 projeleri (Avrupa) kapsamında, Personel Ders Verme ve Eğitim Alma faaliyetleri başvuruları için ilan metni ve gerekli belgeler aşağıda yer almaktadır.

Başvuru tarihleri: 09 Ocak 2023 - 29 Ocak 2023 (saat 23:59'da sona erecektir)

 

> Personel Ders Verme hareketliliği ilanı

> Personel Eğitim Alma hareketliliği ilanı

> Personel hareketliliği seçim kriterleri

> Online başvuru kılavuzu

Online başvuru sayfası

 

Önemli Notlar:

(1) Personel Ders Verme Hareketliliği (for teaching) ve Personel Eğitim Alma Hareketliliği (for training) faaliyetleri iki ayrı faaliyet olduğu için ilgili ilan metinlerini ve online başvuru kılavuzunu okumadan başvurunuzu gerçekleştirmeyiniz.

(2) Personelin, Ders Verme veya Eğitim Alma hareketliliğinden sadece biri için başvuru yapması mümkündür. Her iki hareketlilik için aynı ilan kapsamında başvuruda bulunan personelin, her iki başvurusu da kabul edilmeyecektir.

(3) Rektörlük idari birimlerinde kadrolu personel olarak çalışanların sistem üzerinde Rektörlük birimini seçmesi gerekmektedir.

(4) Başvuru sistemine e-devlet şifreniz ile girmeniz gerekmektedir.

(5) Ders Verme hareketliliği kurumlararası anlaşması olan bölümler arasında yapılabilmektedir. Eğitim Alma hareketliliği için bölümünüzün kurumlararası anlaşmaları arasından tercih yapılabilir veya ikili anlaşması bulunmayan uygun kuruluşlar/işletmeler seçilebilir.

(6) Başvuru formunuzda bilgilerin tam ve doğru olduğuna emin olunuz. Onay bölümünde başvuru formunuzu kontrol ediniz. Eksik veya yanlış yoksa “Başvuruyu tamamla” sekmesine tıklayınız ve başvuru formunuzu indiriniz. İndirilen form, sayfanın üst kısmında bulunan "Başvuru Belge" bölümüne yüklenmelidir. Yalnızca tamamlanmış başvurular Koordinatörlüğümüz tarafından görülebilmektedir.

(7) Başvurular, 09 Ocak 2023 tarihinde başlayıp 29 Ocak 2023 tarihinde (saat 23:59’da) bitecektir. Başvurunuzu son güne bırakmayınız.

(8) Hak kazanan personelin hareketliliklerini 15 Ekim 2023 tarihine kadar tamamlaması gerekmektedir.

(9) Koordinatörlüğümüzce yürütülen bütün işlemler 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'na uygun olarak gerçekleştirilmektedir. İlgili Kanuna buradan erişebilirsiniz.