Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

Erasmus Öğrenim Hareketliliği Başvuru Sonuçları

2021-2022 eğitim öğretim yılı Güz dönemi Erasmus Öğrenim Hareketliliği için başvuru sonuçlarına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

 

> Dil puan barajını (55) geçemeyen öğrenciler 'Kazanamadı' olarak işaretlenmiştir. İlgili proje bütçe planlamaları kapsamında Asıl (Kazandı) listesi için 65 baraj puanı uygulanmış ve bölüm kontenjanları düzenlenmiştir.

> İlgili seçim kriterleri kapsamında puan kesintileri aşağıdaki şekilde uygulanmıştır:

10 puan kesintisi - Daha önce yararlanma (aynı öğrenim kademesinde hibeli veya hibesiz, her bir öğrenim/staj faaliyeti için) (hareketliliklerini gerçekleştiren veya hareketlilik hakkı devam eden öğrenciler)

10 puan kesintisi - Hareketliliğe seçildiği halde süresinde feragat bildiriminde bulunmaksızın hareketliliğe katılmama (yasal süre dışında dışında feragat etme)

> Sonuçlara itiraz durumunda, imzalı itiraz dilekçesi 10 Mayıs 2021 saat 10:00'a kadar koordinatörlüğümüze eposta ile gönderilmelidir.

> Başvuru durumu 'Kazandı' ve 'Yedek' olan öğrencilere 10 Mayıs 2021 tarihinde yapılacak bilgilendirme (oryantasyon) toplantısı ile ilgili detaylar kurumsal öğrenci eposta adreslerine (Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.) gönderilecektir.

> Asıl (Kazandı) ve Yedek öğrencilerin toplantıya katılmamaları durumunda, Erasmus programına tekrar başvurmaları halinde 5 puan kesintisi uygulanacaktır.

 

> Öğrenim hareketliliği sonuç listesi

> Öğrenim hareketliliği nihai sonuç listesi (itirazlar sonucunda düzeltmelerin yapıldığı liste)

 

"Türkiye ile Avrupa Birliği arasında 2021-2027 yeni Erasmus+ programına katılım anlaşması ile 2021 Yılı Delegasyon Anlaşması henüz imzalanmamıştır. Söz konusu anlaşma süreçlerinde yaşanacak gecikmelerden veya aksaklıklardan kaynaklanabilecek maddi veya manevi kayıplardan kurumumuz ve Türkiye Ulusal Ajansı sorumlu tutulamaz."