Erasmus Staj Hareketliliği Yabancı Dil (İngilizce) Sözlü Sınavı Duyurusu

7 Aralık 2022 tarihinde yapılan Yabancı dil (İngilizce) yazılı sınavından 100 üzerinden 45 üzeri puan alan öğrenciler sözlü sınava girmeye hak kazanmıştır.

9 Aralık 2022 tarihinde (Cuma günü) yapılacak Erasmus Yabancı Dil (İngilizce) sözlü sınavına katılacakların listesine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

> Sözlü sınava katılacak öğrenci listesi

> Sözlü sınav, 9 Aralık 2022 (Cuma) tarihinde saat 14:30'da Yabancı Diller Yüksekokulu binasında yapılacaktır.

> Sözlü sınava sadece yukarıdaki listede 'Sözlü Sınava Girebilir' durumunda olan öğrenciler girecektir.

> Mazeret sınavı yapılmayacaktır. Sözlü sınav ile ilgili bilgiler öğrencilere ayrıca eposta ile de gönderilecektir.

Not: Komisyon kararı ile yabancı dil yazılı sınavından 100 üzerinden en az 45 alan öğrenciler sözlü sınava girmeye hak kazanmıştır.