Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

Erasmus Yabancı Dil (İngilizce) Sınavı Duyurusu

Erasmus+ Öğrenci (Öğrenim ve Staj) hareketliliği başvuruları için Yabancı Dil (İngilizce) yazılı sınavı, Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından yüz yüze olarak gerçekleştirilecektir.

> Yabancı dil (İngilizce) yazılı sınavı, 14 Mart 2022 tarihinde saat 17:30’da Yabancı Diller Yüksekokulu binasında yapılacaktır.

> Sınava, sadece başvuru belgeleri onaylanan ve başvuru sisteminde ‘Ofis Onayladı’ durumunda olan öğrenciler katılabilecektir.

> Yabancı dil (İngilizce) yazılı sınavından 100 üzerinden en az 55 alan ilk 100 öğrenci sözlü sınava girmeye hak kazanacaktır.

> Sözlü sınav günü ve saati önümüzdeki hafta Koordinatörlüğümüz internet sayfasında duyurulacaktır.

 

> Yabancı dil yazılı sınavından 100 üzerinden en az 55 alan ilk 100 öğrenci sözlü sınava girmeye hak kazanacaktır (100 kişinin belirlenmesinde son sırada aynı notu alan birden fazla kişi varsa AGNO sıralaması göz önünde bulundurulacaktır).

> Yabancı dil sınavından toplamda 55 puan altı alan öğrenciler elenmiş sayılacaktır. Ancak, bu baraj Komisyonun onayı ile düşürülebilir. Mazeret sınavı yapılmayacaktır. Yabancı dil sınavı ile ilgili bilgiler başvuruları onaylanan öğrencilere ayrıca eposta ile de gönderilecektir.