Öğrenci Hareketliliği (Öğrenim ve Staj) Başvuruları Hakkında Duyuru

Öğrenim ve Staj faaliyetleri için başvurular 12 Mart 2022 tarihinde bitecektir. Başvuru sırasında dikkat edilmesi gereken bazı hususlar aşağıda hatırlatılmıştır:

> Başvuru sistemine cep telefonu üzerinden değil, bilgisayar üzerinden erişim sağlayıp Türkçe dil seçeneğinde sisteme giriş yapınız.

> Hem Öğrenim hem de Staj hareketliliği için başvuru yapmak isteyen öğrencilerin iki faaliyet için ayrı başvuru yapmaları ve 'Eksi (-) puan dilekçesi'ni sisteme yüklemeleri gerekmektedir.

> Tüm dönemlerinizi içeren güncel ve onaylı transkriptinizi yükleyiniz. E-devlet üzerinden aldığınız transkript güncel değilse, biriminiz öğrenci işlerinden imzalı güncel transkript alarak sisteme yüklemeniz gerekmektedir.

> Başvuru formunuzdaki bilgilerin tam, doğru olması ve formun imzalı halinin sisteme yüklenmesi gerekmektedir.

> Başvuruları sistem üzerinde onaylanan öğrenciler için Yabancı Dil (İngilizce) yazılı sınavı 14 Mart 2022 tarihinde saat 17:30'da Yabancı Diller Yüksekokulu'nda yapılacaktır.

> Başvuru ilan metinlerini ve online başvuru kılavuzunu okumadan başvurunuzu gerçekleştirmeyiniz (Öğrenim hareketliliği ilanı & Staj hareketliliği ilanı).

Öğrenci hareketliliği bilgilendirme toplantısı:

> 9 Mart 2022 (Çarşamba)

> 09:30

> Bilgehan Bilgili Merkez Kütüphanesi (Büyük Salon)