Üniversitemizin Erasmus+ KA171 2022 Yılı Başvuruları Türkiye Ulusal Ajansı Tarafından Kabul Edildi

2022 başvuru dönemi Erasmus+ Ana Eylem 1 Bireylerin Öğrenme Hareketliliği - Programla ilişkili olmayan üçüncü ülkeler ile Yükseköğretim Öğrenci ve Personel Hareketliliği faaliyeti (KA171) kapsamında Üniversitemiz adına Koordinatörlüğümüzce hazırlanan projeler Türkiye Ulusal Ajansı tarafından hibelendirilmek üzere kabul edilmiştir.

Filipinler, Kosova, Gürcistan, Ukrayna ve Kazakistan olmak üzere 5 ülkeden üniversitelerle Erasmus+ ortaklığı için yapılan hibe başvurumuz, Türkiye Ulusal Ajansı tarafından uygun bulunarak proje süresi dahilinde Üniversitemiz ile ilgili ülkeler ve üniversiteler arasında öğrenci ve personel hareketliliğine imkan tanıyacaktır.

Bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Erasmus+ KA171 projelerimize ilişkin detaylar ilerleyen süreçte tüm öğrenci ve personelimizle paylaşılacaktır.