2020-1-TR01-KA103-087755 sözleşme numaralı proje kapsamında, 2020-2021 Eğitim Öğretim yılı Bahar dönemi Erasmus Öğrenim Hareketliliği başvuruları için lütfen aşağıdaki metinleri dikkatle okuyunuz:

> Öğrenim hareketliliği başvuru ilanı

> Online başvuru kılavuzu

> Online başvuru sayfası

Önemli Notlar:

(1) Başvuru ilan metnini ve online başvuru kılavuzunu okumadan başvurunuzu gerçekleştirmeyiniz.

(2) Başvuru formunuzda bilgilerin tam ve doğru olduğuna ve tercih ettiğiniz üniversitelerin bulunduğuna emin olunuz. Başvurunuzda üniversite tercihi yaparken, seçeceğiniz üniversitenin başvuru tarihleri, istediği dil seviyesi ve bölüm ve ders uyumu gibi noktalara lütfen çok dikkat ediniz. Bu bilgileri, üniversitelerin internet sayfalarına girerek bulabilirsiniz. İleride sorun yaşamamanız için, bu noktalara dikkat ederek tercih yapınız.

(3) Öğrencilerin, başvuruları sırasında tercih edecekleri üniversitelerin bulundukları ülkelere yönelik vize süreçleri hakkında bilgi sahibi olmaları beklenmektedir. Örneğin, İtalya ulusal vize başvuruları daimi ikamet edilen yerden yapılmalıdır. Bu çerçevede, Türkiye’de süreli (short term) oturma iznine sahip uluslararası öğrencilerin, Türkiye'de yapacakları İtalya uzun süreli ulusal vize başvurularının kabul edilmeyeceği belirtilmiştir.

(4) Başvurular, 16 Eylül 2020 tarihinde başlayıp 11 Ekim 2020 tarihinde (saat 23:59’da) bitecektir. Başvurunuzu son güne bırakmayınız.