2020-2021 Akademik Yılı Güz dönemi çıkılan Erasmus programı Öğrenim ve Staj hareketlilikleri ilanları ile ilgili sonuçlara aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

Erasmus Öğrenim Faaliyeti

> Dil puan barajını (55) geçemeyen öğrenciler 'Kazanamadı' olarak işaretlenmiştir. İlgili projelerin bütçe planlamaları kapsamında Asıl listesi için 65 baraj puanı uygulanmış ve bölüm kontenjanları düzenlenmiştir.

Öğrenim için Sonuç Listesi

Erasmus Staj Faaliyeti

> Dil puan barajını (55) geçemeyen öğrenciler 'Kazanamadı' olarak işaretlenmiştir. İlgili projelerin bütçe planlamaları kapsamında Asıl listesi için 70 baraj puanı, Yedek listesi için 65 baraj puanı uygulanmıştır.

Staj için Sonuç Listesi

Sonuçlara dilekçe ile itiraz süreci 27 Ekim 2020 saat 17:00'de bitecektir.

Başvuru durumu 'Kazandı' olan öğrencilere 28 Ekim 2020'de yapılacak bilgilendirme (oryantasyon) toplantısı ile ilgili detaylar öğrenci eposta adreslerine (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) gönderilecektir.