2021-2022 eğitim öğretim yılı Güz dönemi Erasmus Öğrenim Hareketliliği için başvuru sonuçlarına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

> Dil puan barajını (55) geçemeyen öğrenciler 'Kazanamadı' olarak işaretlenmiştir. İlgili proje bütçe planlamaları kapsamında Asıl (Kazandı) listesi için 65 baraj puanı uygulanmış ve bölüm kontenjanları düzenlenmiştir.

> İlgili seçim kriterleri kapsamında puan kesintileri aşağıdaki şekilde uygulanmıştır:

10 puan kesintisi - Daha önce yararlanma (aynı öğrenim kademesinde hibeli veya hibesiz, her bir öğrenim/staj faaliyeti için) (hareketliliklerini gerçekleştiren veya hareketlilik hakkı devam eden öğrenciler)

10 puan kesintisi - Hareketliliğe seçildiği halde süresinde feragat bildiriminde bulunmaksızın hareketliliğe katılmama (yasal süre dışında dışında feragat etme)

> Sonuçlara itiraz durumunda, imzalı itiraz dilekçesi 10 Mayıs 2021 saat 10:00'a kadar koordinatörlüğümüze eposta ile gönderilmelidir.

> Başvuru durumu 'Kazandı' ve 'Yedek' olan öğrencilere 10 Mayıs 2021 tarihinde yapılacak bilgilendirme (oryantasyon) toplantısı ile ilgili detaylar kurumsal öğrenci eposta adreslerine (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) gönderilecektir.

> Asıl (Kazandı) ve Yedek öğrencilerin toplantıya katılmamaları durumunda, Erasmus programına tekrar başvurmaları halinde 5 puan kesintisi uygulanacaktır.

> Öğrenim hareketliliği sonuç listesi

> Öğrenim hareketliliği nihai sonuç listesi (itirazlar sonucunda düzeltmelerin yapıldığı liste)

"Türkiye ile Avrupa Birliği arasında 2021-2027 yeni Erasmus+ programına katılım anlaşması ile 2021 Yılı Delegasyon Anlaşması henüz imzalanmamıştır. Söz konusu anlaşma süreçlerinde yaşanacak gecikmelerden veya aksaklıklardan kaynaklanabilecek maddi veya manevi kayıplardan kurumumuz ve Türkiye Ulusal Ajansı sorumlu tutulamaz."