Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

 Birim Koordinatörleri

Erasmus birim koordinatörleri güncel listesine aşağıdaki dosyadan ulaşabilirsiniz.

> Erasmus Birim Koordinatörleri

Öğrencilerimizin Erasmus+ süreçlerini (başvuru, belge hazırlama, akademik tanıma vb.) bölüm/program koordinatörleri ve akademik danışmanları ile birlikte yürütmeleri önemlidir.

Learning Agreement (ve Online Learning Agreement - OLA) hazırlanırken, tüm bilgilerin doğru ve eksiksiz olduğuna dikkat edilmelidir. Belge üzerinde,

> Sending Responsible Person bölümünde, bölüm koordinatörünün (departmental coordinator) veya birim koordinatörünün (faculty coordinator) iletişim bilgileri yazılmalıdır. Kastamonu Üniversitesi tarafından belgeyi imza bu bölüme açılmaktadır.

Sending Admin Contact Person bölümünde Kastamonu Üniversitesi Erasmus Koordinatörlüğünün ofis iletişim bilgileri ( Dr. Süleyman ÇİTE, Institutional Coordinator, erasmus@kastamonu.edu.tr) yazılmalıdır.

> Receiving Responsible Person ve Receiving Contact Person bölümlerine, karşı kurumun ilgili kişilerinin bilgileri yazılmalıdır (bu bilgiler size karşı kurum tarafından eposta ile gönderilmiş olabilir veya karşı kurumun Erasmus ofis sayfasında yer alabilir).

Bu bilgilerin yanlış ya da eksik yazılması OLA belgenizin imzalanamamasına neden olabilir. Bu durumda faaliyete katılmanız mümkün olmayacaktır.