Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

2021 Yılı Erasmus+ Program Rehberi ve Teklif Çağrısı Yayınlandı

Kapsayıcı, Dijital ve Yeşil (Çevreci) Erasmus vurgusunun yapıldığı 2021 yılı Erasmus+ Program Rehberi ve Teklif Çağrısı 25 Mart 2021 tarihinde Avrupa Komisyonu tarafından yayınlanmıştır. Detaylar Avrupa Komisyonu ve Türkiye Ulusal Ajansı internet sayfalarında yer almaktadır.

Üniversitemiz Erasmus Koordinatörlüğü, bireylerin öğrenme hareketliliğini içeren Ana Eylem 1 (KA1), Yükseköğretim Öğrenci ve Personel Hareketlilikleri projelerinin başvurularından ve yürütülmesinden sorumludur.

Program ülkeleri ile uluslararası proje ortaklıkları geliştirmek isteyen üniversitemiz birim ve personeli için özellikle Ana Eylem 2 (KA2) projelerine katılım önerilmektedir. Yenilikçi uygulamaların geliştirilmesinin, gerçekleştirilmesinin ve paylaşılmasının yanı sıra Avrupa düzeyinde işbirliği ve deneyim alışverişini teşvik eden ‘İşbirliği için Ortaklıklar’ (KA2: Partnerships for Cooperation) projeleri için son başvuru tarihi 20 Mayıs 2021 olarak açıklanmıştır.

Program detaylarını (proje amaçları, başvuru koşulları, değerlendirme kriterleri vb.) içeren 2021 yılı Program Rehberi ve Erasmus+ proje çağrısı ile diğer yararlı dokümanlara aşağıdaki bağlantılardan ulaşılabilir. Güncel bilgiler için Türkiye Ulusal Ajansı'nın internet sayfası takip edilebilir.

2021 yılında proje başvurusu yapacak tüm öğretim elemanlarımıza başarılar dileriz.

> Erasmus+ programı hakkında bilgi

> Erasmus+ projeleri başvuru aşamaları

> 2021 yılı Erasmus+ Program Rehberi

> 2021 yılı Erasmus+ proje çağrısı

> Erasmus+ projeleri model başvuru formları

> Erasmus+ ve ESC platformu (açık çağrılar ve başvuru yapmak için 'Opportunities' bölümü seçilmeli)

> Erasmus+ proje sonuçları platformu

> Erasmus+ Yetişkin Eğitimi projeleri için ortak arama platformu

> Erasmus+ Gençlik alanı için ortak arama platformu

> Türkiye Ulusal Ajansı

 

Kastamonu Üniversitesi Kurum Bilgileri

Participant Identification Code (PIC): 949584314

Organisation ID (OID): E10102900