Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

2022-2023 Akademik Yılı Erasmus+ Staj Hareketliliği Başvuru İlanı

2021 sözleşme dönemi projelerimiz kapsamında, Erasmus+ Öğrenci Staj Hareketliliği başvuruları 14-28 Kasım 2022 tarihleri arasında alınacaktır. Başvuru için lütfen aşağıdaki metinleri dikkatle okuyunuz:

 

Staj hareketliliği başvuru ilanı

>  Başvuru sistemi kılavuzu

Online başvuru sayfası (başvurular 14 Kasım 2022 tarihinde aktif hale gelecektir)

 

Önemli Notlar:

(1) Başvuru ilan metnini okumadan başvurunuzu gerçekleştirmeyiniz.

(2) Başvuru sistemine e-devlet şifreniz ile girmeniz gerekmektedir.

(3) Tercih Bilgileri bölümünde tercih yapmadan “Başvuru sonrası tercih beyanında bulunacağım” sekmesini seçiniz.

(4) Yabancı Dil Bilgileri bölümünde, “Üniversite dil sınavına girmek istiyorum” sekmesini seçiniz. Yabancı dil sınavı 02-09 Aralık 2022 tarihleri arasında yapılacak olup sınav ile ilgili bilgiler ve sınav tarihleri ayrıntılı olarak Koordinatörlüğümüzün internet sayfasında duyurulacaktır.

(5) İletişim Bilgileri bölümünde, aktif olarak kullandığınız güncel eposta adresinizi bildiriniz. Eposta beyanında hata olması nedeniyle süreç içerisinde yaşanabilecek aksaklıklardan Koordinatörlüğümüz sorumlu tutulamaz. Süreç ile ilgili duyurular kurumsal eposta adresi (öğrencinumarası@ogr.kastamonu.edu.tr) üzerinden de yapılacaktır. Bu nedenle epostanızı aktif bir şekilde kullanmanız gerekmektedir.

(6) Başvuru formunuzda bilgilerin tam ve doğru olduğuna emin olunuz. Onay bölümde başvuru formunuzu kontrol ediniz. Eksik veya yanlış yoksa “Başvuruyu tamamla” sekmesine tıklayınız ve başvuru formunuzu indiriniz. Yalnızca tamamlanmış başvurular Koordinatörlüğümüz tarafından görülebilmektedir.

(7) Sisteme, gerekli tüm belgeleri, başvuru formunu ve onaylı güncel transkriptinizi yüklediğinize lütfen emin olunuz (.pdf olarak).

(8) Staj hareketliliğine hak kazanan öğrenciler, staj yapacakları işletmeleri kendileri bulacaklardır.

(9) Yabancı uyruklu öğrencilerin, seçilmeleri durumunda vize işlemleri için Türkiye'deki ikamet izin sürelerinin uygunluğunu göz önünde bulundurarak başvurularını yapmaları önerilmektedir.

(10) Başvurular, 14 Kasım 2022 tarihinde başlayıp 28 Kasım 2022 tarihinde (saat 23:59’da) bitecektir. Başvurunuzu son güne bırakmayınız.

(11) Koordinatörlüğümüzce yürütülen bütün işlemler 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'na uygun olarak gerçekleştirilmektedir. İlgili Kanuna buradan erişebilirsiniz.