2023 Yılı Erasmus+ Program Rehberi ve Teklif Çağrısı Yayınlandı

Kapsayıcı, Dijital ve Yeşil (Çevreci) Erasmus vurgusunun yapıldığı 2023 yılı Erasmus+ Program Rehberi ve Teklif Çağrısı 23 Kasım 2022 tarihinde Avrupa Komisyonu tarafından yayınlanmıştır.

Üniversitemiz Erasmus Koordinatörlüğü, bireylerin öğrenme hareketliliğini içeren Ana Eylem 1 (KA1), Yükseköğretim Öğrenci ve Personel Hareketlilikleri projelerinin başvurularından ve yürütülmesinden sorumludur.

Program ülkeleri ile uluslararası proje ortaklıkları geliştirmek isteyen birimlerimiz ve personelimiz için özellikle Ana Eylem 2 (KA2) proje süreçlerine dahil olmaları önerilmektedir. Yenilikçi uygulamaların geliştirilmesinin, gerçekleştirilmesinin ve paylaşılmasının yanı sıra Avrupa düzeyinde işbirliği ve deneyim alışverişini teşvik eden ‘İşbirliği için Ortaklıklar’ (KA2: Partnerships for Cooperation) projeleri için son başvuru tarihi 22 Mart 2023 olarak açıklanmıştır.

Program detaylarını (proje amaçları, başvuru koşulları, değerlendirme kriterleri vb.) içeren 2023 yılı Program Rehberi ve Erasmus+ proje çağrısı ile diğer yararlı dokümanlara aşağıdaki bağlantılardan ulaşılabilir. Güncel bilgiler için Türkiye Ulusal Ajansı'nın internet sayfası takip edilebilir.

2023 yılında proje başvurusu yapacak tüm öğretim elemanlarımıza başarılar dileriz.

> 2023 yılı Erasmus+ proje çağrısı

> 2023 yılı Erasmus+ Program Rehberi (güncel versiyon üzerinden Key Action 2 ile ilgili bölüme bakılması önerilmektedir)

> Erasmus+ programı hakkında bilgi

> Erasmus+ projeleri başvuru aşamaları