Erasmus+ KA2 Proje Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi

Erasmus Koordinatörlüğümüz tarafından 18 Ocak 2023 tarihinde Merkez Kütüphane Cemil Meriç salonunda Üniversitemiz akademik personeline yönelik Erasmus+ KA2 Proje Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi.

Akademik personelin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda, Erasmus Kurum Koordinatör Yardımcısı ve Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Dr. Süleyman ÇİTE, Erasmus+ KA2 projelerinin genel özelliklerini, önceliklerini ve içeriklerini paylaştı. Daha sonra, Erasmus+ KA220 Yetişkin Eğitimi Projesi yürütücüsü ve Turizm Fakültesi öğretim üyesi Dr. Nagihan ÇAKMAKOĞLU ARICI kabul edilen projelerini tanıtarak proje yazma, başvuru formu ve bütçe dağılımı konularında bilgi verdi. Son olarak, Erasmus+ KA220 Gençlik Eğitimi Projesi yürütücüsü öğretim görevlisi Harun İLÇİOĞLU, mevcutta yürütülen projeleri hakkında ve süreç yönetimi ile ilgili detayları sundu. Toplantı, soru cevap bölümü ile tamamlandı.