Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

Erasmus Staj Hareketliliği Yabancı Dil (İngilizce) Sınavı Duyurusu

Erasmus+ Staj hareketliliği başvurularını tamamlayan ve başvuruları onaylanan öğrenciler için Yabancı Dil (İngilizce) yazılı sınavı, Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından yüz yüze olarak gerçekleştirilecektir.

 

> Yabancı Dil (İngilizce) yazılı sınava katılacak öğrenci listesi

 

> Yabancı dil (İngilizce) yazılı sınavı, 7 Aralık 2022 (Çarşamba) tarihinde saat 15:30’da Yabancı Diller Yüksekokulu binasında yapılacaktır.

> Sınava, sadece başvuru belgeleri onaylanan ve yukarıdaki listede "Yabancı dil sınavına girebilir" durumunda olan öğrenciler katılabilecektir.

> Yabancı dil (İngilizce) yazılı sınavından 100 üzerinden en az 51 alan öğrenciler sözlü sınava girmeye hak kazanacaktır.

> Sözlü sınav, 9 Aralık 2022 (Cuma) tarihinde Yabancı Diller Yüksekokulu binasında yapılacaktır. Sözlü sınava girmeye hak kazanan öğrenciler ayrıca duyurulacaktır.

> Mazeret sınavı yapılmayacaktır. Yabancı dil sınavı ile ilgili bilgiler başvuruları onaylanan öğrencilere ayrıca eposta ile de gönderilecektir.

 

Not: Başvurularını tamamlamış fakat belgeleri eksik ya da yanlış olanlar (örneğin başvuru formu yüklenmemiş), önlisans ve lisans 1. sınıf 1. dönem not ortalaması oluşmamış olanlar ile güncel ve/veya onaylı transkript yüklemeyenler ret durumunda gösterilmiştir ve bu öğrenciler yabancı dil sınavına katılamayacaktır. Ayrıca, başvuru süreci sistem üzerinden başlatılmış fakat tamamlanmamış başvurular değerlendirilmeye alınmamıştır.