Erasmus Yabancı Dil (İngilizce) Sözlü Sınavı Duyurusu

14 Mart 2022 tarihinde yapılan Yabancı dil (İngilizce) yazılı sınavından 100 üzerinden 45 ve üzeri puan alan öğrenciler sözlü sınava girmeye hak kazanmıştır. 23 Mart 2022 tarihinde (Çarşamba günü) yapılacak Erasmus Yabancı Dil (İngilizce) sözlü sınavına katılacakların listesine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

> Sözlü sınav, 23 Mart 2022 tarihinde saat 13:30'da Yabancı Diller Yüksekokulu binasında yapılacaktır.

> Sözlü sınava sadece listede 'Sözlü Sınava Girebilir' durumunda olan öğrenciler girecektir.

Sözlü sınava katılacaklar listesi (öğrenim hareketliliği)

> Sözlü sınava katılacaklar listesi (staj hareketliliği)

Hem Staj hem de Öğrenim hareketliliğine başvuran ve sözlü sınava girmeye hak kazanan öğrenciler, tek bir sözlü sınav oturuma katılacaklardır (sözlü sınava iki kere girmelerine gerek yoktur).

Not: Komisyon kararı ile yabancı dil yazılı sınavından 100 üzerinden en az 45 alan öğrenciler sözlü sınava girmeye hak kazanmıştır.