Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

#ErasmusDays 2021

Erasmus+ Programı'nın tanınırlığını ve bu programa yönelik projelerin görünürlüğünü artırmak, potansiyel yararlanıcıları Erasmus+'tan yararlanmaya teşvik etmek amacıyla Erasmus Günleri (#ERASMUSDAYS) etkinlikleri düzenlenmekte; ülkemiz ile birlikte tüm Avrupa'da çeşitli görünürlük, yaygınlaştırma ve bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştirilmektedir.

Erasmus Günlerinin bu yıl 14-15-16 Ekim 2021 tarihlerinde tüm Avrupa'da yararlanıcı kurumların gerçekleştireceği etkinliklerle kutlanacak. Kastamonu Üniversitesi Erasmus Koordinatörlüğü olarak biz de bu etkinliklerde yerimizi alıyoruz. Bu nedenle Erasmus deneyimini yaşayan öğrencilerimizden, bu heyecanı diğerleriyle paylaşmak adına deneyimlerini ve önerilerini anlatmanızı istiyoruz.

Lütfen bu dosyada yer alan soruları cevaplandırıp Erasmus deneyiminiz ile ilgili paylaşmak istediğiniz 1-2 dakikalık video ve/veya 2-3 fotoğraf ile birlikte Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine (konu bölümüne ERASMUSDAYS yazarak) 5 Ekim 2021 tarihine kadar gönderiniz.

Erasmus günleri hakkında daha fazla bilgi almak için: https://www.erasmusdays.eu/