Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

2021-2022 Akademik Yılı Erasmus+ Başvuru Takvimi Hakkında

2021-2022 Akademik Yılı Erasmus+ Programı Öğrenci Hareketlilikleri (öğrenim ve staj faaliyetleri) başvuru takvimimiz ve süreç detayları, AB Komisyonu tarafından 2021 yılı Teklif Çağrısı ve Program Rehberi yayınlanmadığı için henüz paylaşılmamıştır. Yeni dönem Erasmus hareketlilikleri genel koşullarının (hareketlilik türleri, süreleri, hibe tutarları gibi) açıklanmasıyla beraber öğrencilerimiz için Eramus+ programı başvuru takvimimiz de Koordinatörlüğümüzün internet sitesinde paylaşılacaktır.

Koordinatörlüğümüzün internet sayfasını ve sosyal medya hesaplarını takip ederek süreç ile ilgili gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

 

Güncelleme (05/04/2021):

Erasmus+ Programı’nın 2021-2027 yıllarını kapsayan yeni döneminin ana hatlarını belirleyen Program Rehberi, AB Komisyonu tarafından yayınlanmıştır. Türkiye Ulusal Ajansı bu rehberi esas alarak Erasmus+ Programı’nın ülkemizdeki üniversitelerde uygulamalarına ilişkin Yükseköğretim Kurumları için El Kitabı'nı yayınlayacaktır ve yeni dönemdeki faaliyetler Türkiye Ulusal Ajansı’nın yayınlayacağı bu el kitabındaki kurallara göre gerçekleşecektir.

Hareketlilik başvuruları için yeni dönem kural ve koşullarını (hibe tutarları, başvuru şartları vb.) kesinleştiren uygulama el kitabı yayınlandığında, 2021 yılı hareketlilik projeleri ile ilgili Erasmus başvuru süreci de başlatılacaktır.

Yeni dönem Uygulama El Kitabı, 2021 projelerini ilgilendirmekte olup halihazırda Koordinatörlüğümüzce yürütülmekte olan 2019 ve 2020 projeleri kapsamındaki faaliyetler için seçilmiş öğrencilerimiz ve personelimiz için geçerli değildir.