ECHE

Erasmus Yükseköğretim Beyannamesi (Erasmus Charter for Higher Education - ECHE), bir yükseköğretim kurumunun Erasmus projeleri kapsamında gerçekleştirebileceği uluslararası işbirliği faaliyetleri için genel kalite çerçevesini sağlar. ECHE, bir Program ülkesinde bulunan ve Erasmus kapsamındaki yenilikçi ve iyi uygulamalar için bireylerin öğrenme hareketliliğine ve/veya işbirliğine katılmaya istekli olan tüm yükseköğretim kurumları için bir ön koşuldur.

The Erasmus Charter for Higher Education (ECHE) provides the general quality framework for European and international cooperation activities a higher education institution may carry out within Erasmus+. The award of an ECHE is a pre-requisite for all higher education institutions located in a Programme country and willing to participate in learning mobility of individuals and/or cooperation for innovation and good practices under Erasmus+.

> Kastamonu University Erasmus Policy Statement (2021-2027)

> Kastamonu University ECHE (2021-2027)

> Kastamonu University ECHE (2014-2020)