Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

2022-2023 Akademik Yılı Güz Dönemi İçin Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Başvuru İlanı

2022 yılı sözleşme dönemi KA131 projesi kapsamında, 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı Güz dönemi Erasmus Öğrenim Hareketliliği başvuruları için lütfen aşağıdaki metinleri dikkatlice okuyunuz:

 

Öğrenim hareketliliği başvuru ilanı

Online başvuru kılavuzu

Online başvuru sayfası (25 Şubat 2022 tarihinde aktif hale gelecektir)

 

Önemli Notlar:

(1) Başvuru ilan metnini ve online başvuru kılavuzunu okumadan başvurunuzu gerçekleştirmeyiniz.

(2) Başvuru formunuzda bilgilerin tam ve doğru olduğuna ve tercih ettiğiniz üniversitelerin bulunduğuna emin olunuz. Özellikle doğum tarihi/yeri gibi bilgilerin doğruluğunu kontrol ediniz.

(3) Hem Öğrenim hem de Staj hareketliliği için başvuru yapmak isteyen öğrencilerin iki faaliyet için ayrı başvuru yapmaları ve 'Eksi (-) puan dilekçesi'ni sisteme yüklemeleri gerekmektedir.

(4) Süreç ile ilgili duyurular kurumsal eposta adresi (öğrencinumarası@ogr.kastamonu.edu.tr) üzerinden yapılacaktır. Bu nedenle epostanızı aktif bir şekilde kullanmanız gerekmektedir.

(5) Başvurunuzda üniversite tercihi yaparken, karşı üniversitenin başvuru tarihleri, istediği dil seviyesi ve bölüm ile ders uyumu ve tercih edilen ülkenin vize süreçleri gibi noktalara lütfen çok dikkat ediniz. Bu tür bilgileri, üniversitelerin ve konsoloslukların internet sayfalarına girerek bulabilirsiniz. İleride sorun yaşamamanız için, bu noktalara dikkat ederek tercih yapınız.

(6) Yabancı uyruklu öğrencilerin, seçilmeleri durumunda vize işlemleri için Türkiye'deki ikamet izin sürelerinin uygunluğunu göz önünde bulundurarak başvurularını yapmaları önerilmektedir.

(7) Türkiye Ulusal Ajansı ile Kastamonu Üniversitesi arasında 2022 proje sözleşmesi imzalanana kadar, bu ilan kapsamında seçilen öğrenciler ‘hibelendirilmeye aday öğrenci’ olarak seçilmektedir.

(8) Başvurular, 25 Şubat 2022 tarihinde başlayıp 12 Mart 2022 tarihinde (saat 23:59’da) bitecektir. Başvurunuzu son güne bırakmayınız.

(9) Koordinatörlüğümüzce yürütülen bütün işlemler 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'na uygun olarak gerçekleştirilmektedir. İlgili Kanuna buradan erişebilirsiniz.