Birimlere Yönelik Erasmus+ Bilgilendirme ve Koordinasyon Toplantıları Düzenlendi

Erasmus Koordinatörlüğümüz tarafından Erasmus+ KA1 programı kapsamında Yükseköğretimde öğrenci ve personel hareketliliği süreçlerinin daha etkili ve verimli yürütülmesi ile program kapsamındaki yeni imkanların paylaşılması amacıyla akademik birimlere yönelik bilgilendirme ve koordinasyon toplantıları düzenlendi.

Toplantılar; Fakülte/Enstitü/Yüksekokul/MYO Erasmus Koordinatörlerimiz ile 14 Mart 2023 Salı günü Merkez Kütüphane Cemil Meriç salonunda, 16 Mart 2023 tarihinde de birim yöneticileri ile Ay Yıldız Spor ve Yaşam Merkezinde gerçekleştirildi. Her iki toplantıda da gündem olarak Erasmus+ programı mevcut uygulamaları ve yenilikleri (kağıtsız Erasmus, yeşil seyahat vb.), 2022 yılı birim bazlı Erasmus hareketlilik bilgileri, 2023 yılı Erasmus hareketlilik bilgileri ve planlamaları, Kurumlararası anlaşmaların nicelik ve nitelik olarak artırılması, beklentiler ve öneriler ele alındı.