Erasmus Öğrenim Hareketliliği Oryantasyonu

Erasmus öğrenim hareketliliği başvuruları ile ilgili 7 Mayıs 2021 tarihinde açıklanan sonuçlara yapılan itirazlar incelenmiş ve yayımlanan listede aşağıdaki değişiklikler yapılmıştır:

- İki öğrencinin hesaplanan toplam puanlarında yapılan hata düzeltilmiş,

- Bir öğrencinin sehven 'Kazandı' olarak açıklanan durumu 'Yedek' olarak düzeltilmiştir.

Yapılan bu değişiklikler sonucunda kazanan öğrencilerin sıralamasında veya kazanılan üniversite tercihlerinde herhangi bir değişiklik meydana gelmemiştir.

Erasmus programı öğrenim hareketliliği için için Asıl veya Yedek olarak hak kazanan öğrencilere yönelik bugün (10 Mayıs 2021) oryantasyon programı düzenlenecektir. Öğrencilerin, toplantı öncesinde kazandıkları üniversitelerin internet sitesini ziyaret ederek Erasmus ofisinin sayfasını incelemeleri önerilmektedir.

Tarih: 10 Mayıs 2021 (Pazartesi)

Saat: 16:00

Adres: Google Meet adresi öğrencilerimizin Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. uzantılı eposta adreslerine gönderilmiştir.

Oryantasyona katılım zorunlu olup katılabilmek için Google hesabı gerekmektedir.

Not: Toplantıyı, Erasmus Ofisi YouTube kanalı üzerinden de izleyebilirsiniz.