Erasmus+ Öğrenim ve Staj Hareketlilikleri Yabancı Dil (İngilizce) Yazılı Sınav Duyurusu

Erasmus+ Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketlilikleri
 Ön Değerlendirme Başvuru Sonuçları
(Yabancı Dil Yazılı Sınavına Girmeye Hak Kazananlar)
(2023 Projeleri)

İlan Bilgileri
İlan Adı: Erasmus+ Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketlilikleri (AB Üye Ülkeleri ve Programla İlişkili Üçüncü Ülkeler)

İlanla İlişkili Proje Numaraları: 2023-TR01-KA131-HED-000132744; 2023-1-TR01-KA131-HED-000143821; 2023- 1-TR01-KA131-HED-000146420

Başvuru Bitiş Tarihi: 29 Şubat 2024

Yabancı Dil (İngilizce) Yazılı Sınavına Girecek Öğrencilerin Açıklanma Tarihi: 01 Mart 2024

Öğrenci Hareketliliği Sorumlu Personel
Erkan DEMİR

KA 131 Öğrenci Hareketlilikleri Sorumlu Personel

Telefon: 0366 280 1000/6308

Yabancı Dil (İngilizce) Yazılı Sınava Girmeye Hak Kazananlar

Erasmus+ Öğrenim ve Staj Hareketlilikleri başvurunuz sonucunda Yabancı Dil (İngilizce) yazılı sınavına girmeye hak kazanan adayların listesine aşağıdaki linkten ulaşılabilir.

Erasmus+ Öğrenim ve Staj hareketlilikleri başvurularını tamamlayan ve başvuruları onaylanan öğrenciler için Yabancı Dil (İngilizce) yazılı sınavı, 06 Mart 2024 tarihinde saat 16:00’da Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından yüz yüze olarak gerçekleştirilecektir.

Sınava, sadece başvuru belgeleri onaylanan ve yukarıdaki listede "Yabancı dil yazılı sınavına girmeye hak kazandı" durumunda olan öğrenciler katılabilecektir.

Yabancı dil (İngilizce) yazılı sınavından 100 üzerinden en az 51 alan öğrenciler sözlü sınava girmeye hak kazanacaktır.

Sözlü sınav,  13 Mart 2024 tarihinde saat 16:00'de Yabancı Diller Yüksekokulu binasında yapılacaktır. Sözlü sınava girmeye hak kazanan öğrenciler ayrıca duyurulacaktır.

Mazeret sınavı yapılmayacaktır. Yabancı dil sınavı ile ilgili bilgiler başvuruları onaylanan öğrencilere ayrıca eposta ile de gönderilecektir.

Önemli Notlar

Not: Başvurularını tamamlamış fakat belgeleri eksik ya da yanlış olanlar (örneğin transkript belgesi yerine farklı bir belge yüklenmesi), önlisans ve lisans 1. sınıf 1. dönem not ortalaması oluşmamış olanlar ile güncel ve/veya onaylı transkript yüklemeyenler ret durumunda gösterilmiştir ve bu öğrenciler yabancı dil sınavına katılamayacaktır. Ayrıca, başvuru süreci sistem üzerinden başlatılmış fakat tamamlanmamış başvurular değerlendirilmeye alınmamıştır.

İtiraz

Başvurusunun değerlendirilme sürecinde yanlışlık olduğunu düşünen öğrencilerimiz 5 Mart 2024 saat 17:30'a kadar Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine eposta yoluyla itirazlarını iletebilirler. Gerekli değerlendirmeler yapıldıktan sonra kişiye bilgilendirme yapılacaktır. İtiraz epostanızda adınızı, soyadınızı ve itiraz gerekçenizi açıkça belirtmeniz gerekmektedir. Lütfen itirazlarınızı kurumsal öğrenci eposta hesaplarınızı kullanarak yapınız.