2023-2024 Akademik Yılı Erasmus+ KA131 Personel Eğitim Alma ve Ders Verme Hareketlilikleri Başvuru Sonuçları (2022 - 2023 Projeleri)

Erasmus+ Personel Eğitim Alma ve Ders Verme Hareketlilikleri
 Başvuru Sonuçları
(2022 ve 2023 Projeleri)

İlan Bilgileri
İlan Adı: Erasmus+ Personel Eğitim Alma ve Ders Verme Hareketlilikleri (AB Üye Ülkeleri ve Programla İlişkili Üçüncü Ülkeler)

İlanla İlişkili Proje Numaraları: 2022-1-TR01-KA131-HED-000062636; 2023-1-TR01-KA131-HED-000132744; 2022-1-TR01-KA131-HED-000060880; 2023-1-TR01-KA131-HED-000143821; 2022-1-TR01-KA131-HED-000062406; 2023-1-TR01-KA131-HED-000146420

Başvuru Bitiş Tarihi: 05 Şubat 2024

Sonuç Açıklama Tarihi: 09 Şubat 2024

Personel Hareketliliği Sorumlu Personel
Ahmet KILIÇ

KA 131 Personel Hareketlilikleri Sorumlu Personel

Telefon: 0366 280 1000/6307

Değerlendirme Sonuçları

Erasmus+ Eğitim Alma Hareketliliği başvuru sonucunuzu TurnaPortal sisteminden ilan edilmiştir. Sisteme E-devlet şifrenizle giriş yaparak başvuru sonucunuzu öğrenebilirsiniz. Ayrıca aşağıdaki link üzerinden de kazanların listesine ulaşabilirsiniz.

İlan Sonuç Sayfasını hareketliliğiniz süresince takip etmeniz gerekmektedir. Hareketlilik öncesi, sırası ve sonrasında yapmanız gerekenler ve hazırlamanız gereken belgeleri bu sayfadan bulabileceksiniz. Sayfa süreç içerisinde güncellenecektir.

2022 projelerinden hak kazanan personelin hareketliliğini en geç 25 Temmuz 2024 tarihine kadar tamamlaması gerekmektedir. 2023 projelerinden hak kazanan personelin hareketliliğini en geç 31 Ekim 2024 tarihine kadar tamamlaması gerekmektedir.

Süreç içerisinde hazırlanan tüm belgelerin applyerasmus.kastamonu.edu.tr adresine yüklenmesi ve ofisimizin bilgilendirilmesi gerekmektedir. Hak kazanan personelin sisteme tanımlaması gerçekleştirilmiş, kullanıcı adı olarak kurumsal eposta adresiniz ve şifre olarak kimlik numaranız olarak tanımlanmıştır. Sisteme giriş konusunda yaşadığınız sorunlar için ofisimizle eposta yoluyla iletişime geçebilirsiniz.

Belge Yükleme Sistemi (applyerasmus)
Hareketlilik Öncesi Yapılacak İş ve İşlemler

1. İlan Sonucuna İtiraz: Sonuçlara itiraz etmek isteyen personel önemli tarihler kısmında belirtilen süre içerisinde ilan sonucuna belgeler kısmındaki sonuç itiraz dilekçesini doldurup ıslak imzalı halini eposta yoluyla Koordinatörlüğümüze göndermelidir. Belirtilen tarihten sonraki itirazlar değerlendirmeye alınamayacaktır.

2. Yasal Süre İçinde Feragat: Kazandı durumunda olan personel hakkından feragat etmek ister ise, belgeler kısmındaki feragat dilekçesini yasal süre içerisinde feragatın son günü dolmadan ıslak imzalı olarak Koordinatörlüğümüze ulaştırması gerekmektedir. Aksi durumda, personelin bir sonraki başvurusunda eksi puan uygulanacaktır.

3. Kabul Mektubu: Belirtilen tarihe kadar kabul belgesi/davet mektubunun teslim edilmesi (Belgede hak kazanan adayın adı soyadı, gerçekleştireceği hareketliliğin tarih aralığı, hareketlilik türü (ders verme veya eğitim alma), kurum yetkilisinin imza ve mühür/kaşesinin bulunması gerekmektedir.). Belirtilen tarihe kadar kabul mektubunu ibraz etmeyen personelin hakkı düşecek ilgili yedek adaya hak verilecektir.

4. Hareketlilik Anlaşması: Kabul mektubunu süresi içerisinde ibraz eden personel, hak kazandığı harekelilik türüne uygun sekme içerisinde bulunan Hareketlilik Anlaşmasını hazırlamalıdır.

5. Görevlendirme: Hak kazandığı hareketlilik türüne uygun olan hareketlilik anlaşmasının imzalarını tamamlayan personel, hareketlilik tipine uygun olan belgeler sekmesinden görevlendirme talebi dilekçesini doldurarak birimlerinden görevlendirme talep etmelidir. (Konsorsiyum projelerinden hak kazanan adaylar ilgili konsorsiyum görevlendirme dilekçe şablonunu kullanmalıdır. Yeşil seyahat tercih etmek isteyen personel ilgili görevlendirme dilekçe şablonunu kullanmalıdır).

6. Hesap Bilgi Formu: Görevlendirmesi çıkan personel, kazandığı hareketlilik türüne uygun belgeler sekmesindeki hesap bilgi formunu doldurmalıdır.

7. Hibe Sözleşmesi: Görevlendirmesi çıkan personel hareketlilik başlangıç tarihinden makul bir süre öncesinde hibe sözleşmesini hazırlamalı ve imzaya sunmalıdır (Konsorsiyum projelerinden hak kazanan personel ilgili konsorsiyum hibe sözleşmesi şablonunu kullanmalıdır. Hazırlanan hibe sözleşmesi imzaya sunulmadan önce Koordinatörlüğümüz tarafından onaylanmalı ve ardından iki nüsha (konsorsiyum projelerinden hak kazananlar üç nüsha) her sayfası paraflı ve imza sayfası ıslak imzalı olacak şekilde hazırlanmalıdır)

Önemli Tarihler

Değerlendirme Sonuçlarına İtirazın Son Günü: 14 Şubat 2024 17:30'a kadar

Yasal Süre İçerisinde Feragatın Son Günü: 29 Şubat 2024 17:30'a kadar

Kabul Mektuplarının Teslimi için Son Tarih: 15 Nisan 2024 17:30'a kadar (İlan metninde 30 Mart 2024 olarak belirtilen kabul mektubu son teslim tarihi komisyon kararıyla 15 Nisan 2024 olarak güncellenmiştir.)

2022 sözleşme yılı projelerinden hak kazanan personel, hareketliliğini en geç 25 Temmuz 2024 tarihine kadar, 2023 yılı sözleşme dönemi projelerinden hak kazanan personel ise hareketliliğini en geç 31 Ekim 2024 tarihine kadar tamamlaması gerekmektedir.