Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

Erasmus Staj Hareketliliği Yabancı Dil (İngilizce) Sınavına Girmeye Hak Kazananlar

Erasmus+ Staj hareketliliği başvurularını tamamlayan ve başvuruları onaylanan öğrenciler için Yabancı Dil (İngilizce) yazılı sınavı, Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından yüz yüze olarak gerçekleştirilecektir.

 

>Yabancı Dil (İngilizce) Yazılı Sınavına Girmeye Hak Kazananların Listesi

 

> Yabancı dil (İngilizce) yazılı sınavı, 13 Aralık 2023 Çarşamba tarihinde saat 16:00'da Yabancı Diller Yüksekokulu Hazırlık Sınıflarında yapılacaktır.

> Sınava, sadece başvuru belgeleri onaylanan ve yukarıdaki listede "Yabancı dil yazılı sınavına girmeye hak kazandı" durumunda olan öğrenciler katılabilecektir.

> Yabancı dil (İngilizce) yazılı sınavından 100 üzerinden en az 51 alan öğrenciler sözlü sınava girmeye hak kazanacaktır.

> Sözlü sınav,  15 Aralık 2023 tarihinde saat 16:15'de Yabancı Diller Yüksekokulu binasında yapılacaktır. Sözlü sınava girmeye hak kazanan öğrenciler ayrıca duyurulacaktır.

> Mazeret sınavı yapılmayacaktır. Yabancı dil sınavı ile ilgili bilgiler başvuruları onaylanan öğrencilere ayrıca eposta ile de gönderilecektir.

 

Not: Başvurularını tamamlamış fakat belgeleri eksik ya da yanlış olanlar (örneğin transkript belgesi yerine farklı bir belge yüklenmesi), önlisans ve lisans 1. sınıf 1. dönem not ortalaması oluşmamış olanlar ile güncel ve/veya onaylı transkript yüklemeyenler ret durumunda gösterilmiştir ve bu öğrenciler yabancı dil sınavına katılamayacaktır. Ayrıca, başvuru süreci sistem üzerinden başlatılmış fakat tamamlanmamış başvurular değerlendirilmeye alınmamıştır.

 

İtiraz

Başvurusunun değerlendirilme sürecinde yanlışlık olduğunu düşünen öğrencilerimiz 7 Aralık 2023 saat 17:30'a kadar Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine eposta yoluyla itirazlarını iletebilirler. Gerekli değerlendirmeler yapıldıktan sonra kişiye bilgilendirme yapılacaktır. İtiraz epostanızda adınızı, soyadınızı ve itiraz gerekçenizi açıkça belirtmeniz gerekmektedir. Lütfen itirazlarınızı kurumsal öğrenci eposta hesaplarınızı kullanarak yapınız.