Erasmus Staj Hareketliliği Yabancı Dil (İngilizce) Sözlü Sınav Duyurusu

13 Aralık 2023 tarihinde yapılan Yabancı dil (İngilizce) yazılı sınavından 100 üzerinden 40 ve üzeri puan alan öğrenciler sözlü sınava girmeye hak kazanmıştır.

15 Aralık 2023 tarihinde (Cuma günü) yapılacak Erasmus Yabancı Dil (İngilizce) sözlü sınavına katılacakların listesine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Sözlü sınava katılacak öğrenci listesi

> Sözlü sınav, 15 Aralık 2023 (Cuma) tarihinde saat 16:15'da Yabancı Diller Yüksekokulu binasında yapılacaktır.

> Sözlü sınava sadece yukarıdaki listede 'Sözlü Sınava Girmeye Hak Kazandı' durumunda olan öğrenciler girecektir.

> Mazeret sınavı yapılmayacaktır. Sözlü sınav ile ilgili bilgiler öğrencilere ayrıca eposta ile de gönderilecektir.

Not: Komisyon kararı ile yabancı dil yazılı sınavından 100 üzerinden en az 40 alan öğrenciler sözlü sınava girmeye hak kazanmıştır.