Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

Erasmus Yabancı Dil Sözlü Sınav Duyurusu

Yabancı dil yazılı sınavından 100 üzerinden en az 55 alan ilk 100 öğrenci sözlü sınava girmeye hak kazanmıştır. 5 Mayıs 2021 tarihinde (Çarşamba günü) yapılacak Erasmus Yabancı Dil (İngilizce) sözlü sınavına katılacakların listesine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Sözlü sınava katılım ile ilgili lütfen aşağıdaki hususlara dikkat ediniz:

(1) Sınav, Zoom platformu üzerinden yapılacaktır. Bu nedenle, Zoom uygulamasını önceden indirmiş olmanız ve sınav günü öncesinde ses ve görüntü aktarımı olarak test etmeniz önerilmektedir.

(2) Her öğrenci için maksimum 10 dakika süre ayrılmıştır. Oturuma geç girmeniz bu süreyi uzatmayacaktır. Öğrencilerin hangi saatte hangi oturuma katılacakları kurumsal öğrenci eposta adreslerine  (...@ogr.kastamonu.edu.tr) gönderilmiştir.

(3) Kendisine ayrılan saat diliminde sınava katılmayan öğrencilere ikinci bir oturum hakkı tanınmayacaktır. Bu nedenle isminizin yazdığı oturumda Zoom uygulamasına girmeniz gerekmektedir.

(4) Zoom uygulamasına girişte, adınız ve soyadınızın tam ve açık bir şekilde yazılmış olması zorunludur. Sınav görevlileri, adı soyadı tam yazmayan öğrencileri sınava almama hakkına sahiptir. İlk girişte bekleme odasına (waiting room) alınacak sıranız geldiğinde sınav görevlisi tarafından kabul edileceksiniz.

(5) Sınav sırasında kamera ve mikrofonunuzun açık olması gerekmektedir. Kamerası kapalı olan adayların sınavı geçersiz olacaktır. Ses ile ilgili yankı vb. problemler yaşamamak için kulaklık kullanmanız önerilmektedir.

(6) Sınavınızın sağlıklı geçmesi için internet bağlantınızın ve bilgisayar donanımınızın yeterli düzeyde olduğuna emin olunuz.

 
Başarılar dileriz.