Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

ErasmusDays 2020

Erasmus+ Programı'nın tanınırlığını ve bu programa yönelik projelerin görünürlüğünü artırmak, potansiyel yararlanıcıları Erasmus+'tan yararlanmaya teşvik etmek amacıyla Erasmus Günleri (#ERASMUSDAYS) etkinlikleri düzenlenmekte; ülkemiz ile birlikte tüm Avrupa'da çeşitli görünürlük, yaygınlaştırma ve bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştirilmektedir.

Erasmus Günlerinin bu yıl 15-16-17 Ekim 2020 tarihlerinde tüm Avrupa'da yararlanıcı kurumların gerçekleştireceği etkinliklerle kutlanacak. Kastamonu Üniversitesi Erasmus Koordinatörlüğü olarak biz de bu etkinliklerde yerimizi alıyoruz. Bu nedenle Erasmus deneyimini yaşayan sizlerden, bu heyecanı diğerleriyle paylaşmak adına deneyimlerinizi ve önerilerinizi anlatmanızı istiyoruz.

Lütfen bu dosyadaki soruları cevaplandırıp Erasmus deneyiminiz ile ilgili paylaşmak istediğiniz 1-2 fotoğraf ile birlikte Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine (konu bölümüne ERASMUSDAYS yazarak) 12 Ekim 2020 tarihine kadar gönderiniz.

Erasmus günleri hakkında daha fazla bilgi almak için: https://www.erasmusdays.eu/