Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

Kasdi Merbah, Ouargla Üniversitesi ile Erasmus+ KA107 personel hareketliliği gerçekleştirildi

Üniversitemiz ile Cezayir’de bulunan University Kasdi Merbah, Ouargla (UKMO) arasında Erasmus+ KA107 programı kapsamında personel hareketlilikleri gerçekleştirildi.

İlk hareketlilik faaliyeti 21-25 Mart 2022 tarihlerinde üniversitemiz öğretim üyelerinin University Kasdi Merbah, Ouargla ziyareti ile başladı. Bu etkinlik kapsamında iki üniversite arasında verimli görüşmeler ile geleceğe dönük yeni iş birliği planlamaları yapıldı. Bu faaliyeti takiben, 13-17 Haziran 2022 tarihleri arasında UKMO öğretim üyelerinden Prof. Dr. Mohammed Seghir HALIMI Üniversitemizde ders verme faaliyeti gerçekleştirdi.

Erasmus+ projesinin üçüncü adımında 12-16 Eylül 2022 tarihlerinde, UKMO Hukuk ve Siyaset Bilimi Fakültesi öğretim üyesi Dr. Lynda ZEMOURI, Erasmus+ personel eğitim alma faaliyeti kapsamında Üniversitemize ziyarette bulundu. Dr. ZEMOURI bu faaliyet kapsamında İksadi ve İdari Bilimler Fakültesi yönetimi ve Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümü öğretim elemanları ile bir araya geldi. Kampüs ve Kastamonu TEKNOKENT ziyareti ile Üniversitemizin akademik ve sosyal imkanları tanıtıldı. Etkinlikler Dr. ZEMOURI’nin ilimizdeki sosyal ve kültürel ziyaretleri ile son buldu.