Öğrenim ve Staj Hareketliliği Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi

Erasmus Koordinatörlüğümüz tarafından Erasmus+ KA131 programı kapsamında yükseköğretimde öğrenim ve staj hareketliliği kazanan öğrenciler ile kazanan öğrencilerin bulundukları bölüm ve birim koordinatörlerine yönelik bilgilendirme, koordinasyon ve oryantasyon toplantısı düzenlenmiştir.

Toplantı; Öğrencilerimiz ve Fakülte/Bölüm Koordinatörlerimiz ile 21 Mart 2024 Perşembe günü gerçekleştirildi. Toplantıda Erasmus Üniversite Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Süleyman Çite hareketlilik hakkı kazanan öğrencilere süreç ve izlenmesi gereken adımlar hakkında sunum yapmıştır. Sunumun ardından koordinatör ve öğrencilerin tanışması sağlanmıştır. Tanışma sonrasında Çite soruları yanıtlamış ve toplantıyı sonlandırmıştır.

Bilgilendirme sunumuna ulaşmak için tıklayınız.