Stefan Cel Mare University of Suceava’dan (Romanya) Üniversitemize Erasmus+ Personel Hareketliliği

Erasmus+ programı personel hareketliliği kapsamında Stefan Cel Mare University of Suceava’dan (Romanya) Dr. Radu Florian Bruja, 30 Ekim-3 Kasım 2023 tarihleri arasında Üniversitemizde Erasmus+ faaliyetini gerçekleştirdi. Faaliyet kapsamında Dr. Bruja, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü öğretim üyeleriyle bir araya geldi. Avrupa’nın periferisinde yer alan küçük ülkelerde totaliter rejimlerin içyapısı ve birbirleriyle ilişkileri konularında çalışmalarını sürdüren Dr. Bruja, bölüm öğretim üyelerine 20. yüzyılın siyasal deneyimleri ışığında, güncel siyasal krizlerin doğuş ve gelişim dinamikleri hakkında değerlendirmelerde bulundu. Stefan Cel Mare University of Suceava ile Üniversitemiz arasında akademik işbirliğinin geliştirilmesi kapsamında görüş alışverişinde bulunulan toplantının ardından, Dr. Bruja ilimizdeki sosyal ve kültürel ziyaretleri ile faaliyetini tamamlandı.