Üniversitemizde Erasmus Günleri Çoşkuyla Kutlandı

Erasmus+ Programı kapsamında her yıl program ülkelerinde Ekim ayı içerisinde kutlanan Erasmus Günleri, Üniversitemizde öğrencilerimizin gösterdiği yoğun katılımla coşkuyla kutlandı. Etkinlik kapsamında öğrencilerimize yönelik olarak Erasmus fırsatları bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıya yoğun ilgi ve katılım gösteren öğrencilerimiz programla ilgili sahip oldukları fırsatlar hakkında bilgi edindi ve sorularına cevap buldular. Aynı zamanda Erasmus programı kapsamında hem staj hem de öğrenim hareketliliği gerçekleştiren Üniversitemiz Biyoloji bölümü lisans öğrencisi Kader Morkoç deneyim paylaşımında bulundu. Ardından Erasmus Günleri etkinliğimiz Valiliğimiz, Kızılay ve Üniversitemizin açtığı çeşitli stantlardaki tanıtım ve ikram etkinlikleri ile devam etti. Erasmus Günleri etkinliğimiz Üniversitemiz öğrencileri ve personeli uçurtmalarını gökyüzüne gönderdikleri uçurtma şenliğimiz ile son buldu.