Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

2020 Proje Dönemi KA107 Başvuru Sonuçları

2020 yılı sözleşme dönemi KA107 projesi (Avrupa dışı ülkeler) kapsamında 1 Kasım 2021 - 24 Aralık 2021 tarihleri arasında başvuruları alınan Erasmus+ hareketliliği başvuru sonuçları aşağıda yer almaktadır.

 

> Personel Hareketliliği sonuçları

> Başvuru ilanı (değerlendirme kriterleri)

 

> Sonuçlara itiraz durumunda, imzalı itiraz dilekçesi 7 Ocak 2022 saat 13:30'a kadar Koordinatörlüğümüze eposta ile gönderilmelidir.

> Yasal süre içerisinde feragat etmek isteyen personelimizin imzalı dilekçelerini 14 Ocak 2022 tarihine kadar Koordinatörlüğümüze iletmeleri gerekmektedir.

> Hareketlilik süreci ile ilgili detaylı bilgilendirme, hak kazanan personelin kurumsal eposta adreslerine gönderilecektir.

 

Önemli Notlar:

(1) Personel Ders Verme Hareketliliği (for teaching) ve Personel Eğitim Alma Hareketliliği (for training) faaliyetleri iki ayrı faaliyet olduğu için hak kazanılan faaliyet türüne göre süreç dikkatli bir şekilde yürütülmelidir.

(2) Hak kazanan personelin hareketliliklerini 31 Mayıs 2022 tarihine kadar tamamlaması gerekmektedir.

(3) Koordinatörlüğümüzce yürütülen bütün işlemler 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'na uygun olarak gerçekleştirilmektedir. İlgili Kanuna buradan erişebilirsiniz.